Tonanti
  • Tonanti 0
  • Tonanti 1
  • Tonanti 2
  • Tonanti 3
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

Wellness & Spa

Spa & Wellness centar na preko 1740 m² obuhvata otvoreni i zatvoreni bazen, finsku saunu, bio saunu, infra red saunu, slanu sobu, relax sobu sa tepidarijumima i deo za masaže.

Radno vreme Spa & Wellness centra je od 10 do 22h.

Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je sa otvorenim bazenima: velikim od 520 kvadrata, sa vodopadom, i dečijim površine 50 kvadratnih metara. Temperatura vode u bazenima je od 30-32°C.

Deca do 12 godina imaju pristup Spa&Wellness centru do 19h.

Bazeni

Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je sa otvorenim bazenima: velikim od 520 kvadrata, sa vodopadom, i dečjim površine 50 kvadratnih metara.
Saznaj više

Saune

Sauna je namenjena opuštanju organizma, jačanju imunog sistema i zdravstvenog stanja uopšte.Boravkom u saunama - prostorijama sa visokom temperaturom vazduha i vlažnošću - dolazi do otvaranja pora, izbacivanje velike količine znoja, pojačane cirkulacije krvi. Usled znojenja telo izbacuje štetne materije i nakupljene toksine, čime se jača imunološki (odbrambeni) sistem a telo opušta i otpušta iz sebe stres, napetosti pa čak i loše misli.Boravak u sauni značajno će popraviti i vaše fizičko i vaše mentalno stanje a preporučuje se kako aktivnim i profesionalnim sportistima (radi sprečavanja upale mišića) tako i ljudima koji nisu skloni napornim fizičkim aktivnostima; neki čak koriste saunu umesto vežbanja, jer nudi slične benefite: zatezanje kože i lučenje hormona sreće (serotonina), uz dodatnu pročišćenost tena i povećanu mekoću i elastičnost kože.Sa zdravstvene tačke gledišta, sauna vas može rešiti prehlada, anksioznih i depresivnih stanja i umanjiti probleme respiratornih organa poput astme, alergija ili bronhitisa. Sauna, međutim, nije preporučljiva za one koji pate od akutnih astmatičnih problema, za srčane bolesnike ni osobe sa povišenim krvnim pritiskom.
Saznaj više

Slana soba

Prostorija čiji su zidovi, pod i tavanica obloženi solju, kao imitacija prirodne pećine. Specijalni uređaj, halogenerator, uduvava suv zasićeni vazduh obogaćen najfinijim česticama kamene soli, čime se postiže željena mikroklima bogata natrijum hloridom, gvožđem, kalcijumom, magnezijumom, bakrom, cinkom, selenom i litijumom.  Temperatura u slanoj sobi je između 18°C i 25°C a vlažnost vazduha 40-60 %. U sobu se ulazi sa specijalnim, jednokratnim sterilnim kesama koje se navlače na bosa stopala i nakon seanse se odlažu u posebnu korpu. Ako na podu nema soli, gosti ulaze bosonogi.U ovakvim uslovima u vazduhu se stvara koncentracija negativnih jona koja ima korisna biološka dejstva na respiratorni, kardiovaskulatorni, imuni i metabolički sistem korisnika. Ovu vrstu terapije najčešće koriste osobe koje pate od hroničnih alergija ili astme tj. otežanog disanja.Boravak u slanoj sobi podstiče lučenje seratonina pa poztivno utiče na sveukupno mentalno zdravlje čoveka. Jedna seansa u slanoj sobi treba da traje između 30 i 40 minuta za odrasle odnosno 20 minuta za decu.
Saznaj više

Relax soba sa tepidarijumima

Tepidarijum, u okviru relax sobe je prostorija sa toplim ležaljkama od tvrdog materijala, obloženim mozaikom, dizajniranim tako da budu udobne za kičmu, sa nogama i glavom na višoj tački u odnosu na običan krevet.Temperatura ležaljki je između 37 i 39°C, približna temperaturi tela. Na taj način telo koristi minimalnu energiju, jer odaje onoliko toplote koliko je i primi i zagreva se bez znojenja.Toplota ležaljki prijatno utiče na nervni sistem i vraća organizam u ravnotežu.Tepidarijum je originalno nastao za pripremanje tela pred ulazak u parno kupatilo, ali se može koristiti i samo za odmaranje, između odlazaka u saune.Tepidarijum se preporučuje osobama svih uzrasta. Na njima nije ograničen boravak.
Saznaj više

Hamam - Parno kupatilo

Parno ili tursko kupatilo je vrsta saune sa veoma visokom vlažnošću vazduha - do 100% i temperaturom 40-50° C.Ova kupatila izrađena su od mozaika i utiču na regeneraciju i okrepljivanje organizma.Naročito se preporučuju kod bronhijalne astme, bronhitisa, problema gornjih disajnih puteva, kašlja, promuklosti, iskašljavanja i bolnih zglobova. U parnom kupatilu se obično nalazi i česma ili crevo za prskanje sa hladnom vodom. Mnogi prilikom boravka u parnim kupatilima koriste so za piling kože.
Saznaj više

Masaže

Masaže sa pilingom, svećama, pindama, borovim štapovima, školjkama... ili čistim zlatom?
Saznaj više

Tretmani lica

Saznaj više

Zona za opuštanje

Prostorija za odmaranje i opuštanje nezaobilazan je deo našeg Spa&Wellness centra. Uz diskretnu muziku i prijatne mirisne note možete uživati u ležaljkama ili udobnim foteljama u pogledu na čuveni Vrnjački park. Takođe, možete biti posluženi okrepljujućim napicima, poslasticama i bogatim asortimanom voća iz naše ponude.
Saznaj više
Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified
Tonanti