Tonanti
  • Tonanti 0
  • Tonanti 1
  • Tonanti 2
  • Tonanti 3
  • Tonanti 4
  • Tonanti 5
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

Sadržaji

A la carte restoran

Luksuzni a la carte restoran, sa vrhunskom ponudom hrane i pića, dostupan je kako gostima hotela tako i trećim licima.
Saznaj više

Igraonice i animatori

Posebnu pažnju namenili smo sadržajima za decu. Osim dečjeg bazena, imamo dve igraonice (za uzrast 0-3 i 4-8 godina) i tim animatora koji osmišljava posebne edukativno-kreativno-zabavne programe na dnevnom nivou. Vaša deca biće u rukama osoba koje će sa njima kvalitetno provoditi vreme i biti im u potpunosti posvećena. U našem hotelu obezbeđena je i usluga čuvanja dece. Radno vreme igraonice je od 08 do 22h.
Saznaj više

Frizerski Salon

Frizerski salon se nalazi u Hotelu Tonanti. U salonu možete dobiti sve vrste profesionalnih frizerskih usluga (šišanje, farbanje, nadogradnja kose). Za negu Vaše kose koristimo Revlon preparate, koji joj vraćaju sjaj, jačinu i prirodan izgled. Bilo bi nam drago da nas posetite i da u prijatnom ambijentu damo Vašoj kosi ono što zaslužuje. Radno vreme je od 10 do 22h.Kontakt telefon: +381 65 31 777 11
Saznaj više

Teretana i Sport Buddy

U sklopu hotela se nalazi teretana sa najsavremenijom opremom. Ukoliko želite, obezbedićemo Vam ličnog trenera ili partnera za sport. U blizini našeg objekta nalaze se brojni sportski tereni za fudbal, tenis, odbojku i rukomet, na otvorenom i zatvorenom. Radno vreme teretane je od 08 do 22h.
Saznaj više

Konferencijske sale

U sklopu našeg hotela su i tri konferencijske sale sa najsavremenijom opremom. Najveća ima 300 sedećih mesta, dve manje mogu da prime 80 odnosno 35 ljudi i idealne su za sastanke upravnih odbora.  
Saznaj više

Hiperbarična komora

USKORO!!!
Saznaj više
Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.