Tonanti
  • Tonanti 0
  • Tonanti 1
  • Tonanti 2
  • Tonanti 3
  • Tonanti 4
  • Tonanti 5
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

Sadržaji

A la carte restoran

Luksuzni a la carte restoran, sa vrhunskom ponudom hrane i pića, dostupan je kako gostima hotela tako i trećim licima.
Saznaj više

Igraonice i animatori

Posebnu pažnju namenili smo sadržajima za decu. Osim dečijeg bazena, imamo dve igraonice (za uzrast 0-3 i 4-8 godina) i tim animatora koji osmišljava posebne edukativno-kreativno zabavne programe na dnevnom nivou kao što su likovna radionica, maskenbal, igre bez granica, pozorište, muzički tobogan, napravi šta znaš, takmičenje u pravljenju figura od plastelina. Vaša deca biće u rukama osoba koje će sa njima kvalitetno provoditi vreme i biti im u potpunosti posvećena. U našem hotelu obezbeđena je usluga čuvanja dece.
Saznaj više

Teretana

U sklopu hotela se nalazi teretana sa najsavremenijom opremom i gostima hotela je na raspolaganju svakog dana u terminu 08 do 22h.
Saznaj više

Konferencijske sale

U ponudi hotela Tonanti su tri konfrenecijske sale sa najsavremenijom opremom. Najveća sala ima 300 sedećih mesta, dve manje mogu da prime 80 odnosno 35 ljudi i idealne su za sve korporativne sastanke. Sale su opremljene najsavremenijom audio- tehničkom postavkom uređaja, kao i brzim protokom interneta. Znamo koliko je važno da se tokom održavanja poslovnih susreta skoncentrišete na važne odluke koje će obezbediti uspeh tima i kompanije, s toga Vas pozivama da brigu o organizaciji prepustite našem stručnom event timu. Pružamo Vam: Klimatizovane sale Najsavremeniji video wall Besplatan WIFI Profesionalan tim koji nastoji da pruži organizaciju bilo kog događaja Pružamo pakete hrane i pića u skladu sa Vašim potrebama i po Vašem zahtevu Tehničku podršku Audio tehniku (ozvučenje/bežični mikrofoni) Fleksibilnost i želja da za Vas organizujemo besprekoran poslovni događaj koji će Vas predstaviti u najboljem mogućem svetlu, izdvajaju nas od drugih. Event tim hotela Tonanti će odgovoriti i na najsloženije upite u najkraćem vremenskom periodu. Imate snažnog poslovnog partnera - Hotel Tonanti.
Saznaj više
Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified