Tonanti
  • Tonanti 0
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

Hamam - Parno kupatilo

Parno ili tursko kupatilo je vrsta saune sa veoma visokom vlažnošću vazduha - do 100% i temperaturom 40-50° C.

Ova kupatila izrađena su od mozaika i utiču na regeneraciju i okrepljivanje organizma.
Naročito se preporučuju kod bronhijalne astme, bronhitisa, problema gornjih disajnih puteva, kašlja, promuklosti, iskašljavanja i bolnih zglobova.

U parnom kupatilu se obično nalazi i česma ili crevo za prskanje sa hladnom vodom. Mnogi prilikom boravka u parnim kupatilima koriste so za piling kože.


Piling sa aromom mente

Piling sa aromom mente

Čisti pore i oslobađa kožu površinskog sloja mrtvih ćelija. Kombinacija morske soli i eteričnih ulja nane i mente za savršeno čistu kožu i prijatan osvežavajući osećaj. Preporučuje se sportistima i ljudima koji osećaju hroničan zamor.

Piling sa aromom bora i lavande

Piling za saune i parna kupatila koji oduševljava svojim laganim letnjim mirisom. Kombinacija morske soli, cvetova lavande i eteričnih ulja ruzmarina, žalfije i bora pružiće pravo osveženje, gladak i svilenkast osećaj na koži koja je dubinski čista i nahranjena.

Piling sa aromom bora i lavande
Piling sa aromom manga

Piling sa aromom manga

Kombinacija morske soli i eteričnih ulja manga pored dubinske eksfolijacije podstiče regeneraciju kože i ubrzava proces sinteze kolagena. Svojom laganom tropskom aromom pruža osećaj potpunog opuštanja i deluje anti-stresno. Piling je pogodan za sve vrste koža, čak i one izuzetno isušene.

Piling sa aromom tamne čokolade

Piling sa aromom tamne čokolade pozitivno deluje na raspoloženje, umirenje nervnog sistema i oslobađanje tela nagomilane napetosti. Ekstrakt čokolade stimuliše hormon sreće, te je sveukupno stanje organizma nakon pilinga tela unapređeno.

Piling sa aromom tamne čokolade
Hladno gel pakovanje sa mentom, aloe verom i kamforom

Hladno gel pakovanje sa mentom, aloe verom i kamforom

Jedno od popularnijih pakovanja napravljeno od alojinog gela i eteričnih ulja nane, mente i kamfora. Telu pruža dugotrajni osećaj svežine i rashlađivanja, a istovremeno pozitivno utiče na oslobađanje uma.

Idealno je za sve osobe koje su izložene većim fizičkim naporima kao i nakon izlaganja kože suncu jer ima izraženo umirujuće dejstvo.

Kaolinsko pakovanje sa algama i eukaliptusom

Veoma popularno kaolinsko pakovanje sa algama i eukaliptusom ima višestruko pozitivno delovanje na kožu: hidrira, omekšava, hrani i oslobađa napetosti. Pakovanje je preporučeno svim osobama koje žele  ubrzan oporavak i opuštanje tela.

Kaolinsko pakovanje sa algama i eukaliptusom
Pakovanje tela sa mangom

Pakovanje tela sa mangom

Kaolinsko pakovanje za parno kupatilo idealno je za detoksikaciju, popravljanje tonusa i teksture kože. Sa neodoljivom aromom manga oduševiće sve ljubitelje tropske predela.

Pakovanje sa čokoladom i pomorandžom

Jedinstvena kombinacija čokolade i pomorandže doživljaj je za sva čula. Kožu dubinski hidrira i regenriše dok neodoljiva čokoladna aroma deluje stimulativno, podiže raspoloženje i deluje na psihofizičko opuštanje. Pakovanje je namenjeno svima koji žele jedinstveno uživanje - opuštanje tela i uma uz neverovatan aroma efekat.

Pakovanje sa čokoladom i pomorandžom
Refresh ritual u parnom kupatilu

Refresh ritual u parnom kupatilu

Objedinjuje osvežavajuće arome mente, nane, kamfora i umirujuće delovanje aloe vere. U osnovi rituala su piling na bazi mente koji će kožu očistiti, hidrirari i učiniti svežom i gelasto pakovanje koje hladi, osvežava i ublažuje bol. Ritual je dobar za ubrzani oporavak sportista ali i za kožu prekomerno izloženu suncu.

Antistres ritual sa lavandom i eukaliptusom

Idealna kombinacija za oporavak nakon stresnog i intenzivnog perioda. Uključuje aromatični piling sa lavandom i eteričnim uljem bora koji ima umirujuće dejstvo i pakovanje za negu i oporavak tela sa kaolinom, algama i eukaliptusom. Preporučen je poslovnim ljudima koji imaju intenzivne radne napore, neredovan režim ishrane i provode vreme u zagađenom prostoru.

Antistres ritual sa lavandom i eukaliptusom
Tropical ritual sa mangom

Tropical ritual sa mangom

Ritual nege kože i opuštanja uma. Piling i pakovanje sa aromom manga pružiće koži detaljnu negu, osloboditi je mrtvih ćelija koje narušavaju njen zdrav izgled i pomoći dubljoj penetraciji hranljivih aktivnih komponenti. Pored nege tropske arome manga u kombinaciji sa toplotom i parom opuštiće um i uspostaviti balans energije tela i uma.

Sweet Choco ritual sa čokoladom i pomorandžom

Kombinacija koja će unaprediti raspoloženje, probuditi energiju tela i vratiti elan. Piling sa aromom čokolade u kombinaciji sa kremnim pakovanjem sa čokoladom i pomorandžom ujedno je nega tela i neodoljiva aromaterapija koja će probuditi pozitivne misli i osećanja.

Sweet Choco ritual sa čokoladom i pomorandžom
Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified
Tonanti