Tonanti
  • Tonanti 0
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

Tim bilding

Tim bilding događaji su od izuzetnog značaja ukoliko želite da vaš tim razvije izvanredne medjuljudske odnose kada govorimo o najznačajnijem faktoru vašeg poslovanja - vašim zaposlenima. Tim bildinzi su značajni za sve kompanije bez obzira na broj i strukturu zaposlenih. Bez obzira da li ste malo preduzeće ili velika kompanija, produktivnost vašeg tima biće veća ukoliko je vaš tim zadovoljan I srećan. 

Pogledajte našu tim bilding ponudu i pronađite savršenu aktivnost za svoj tim!


Orijentiring u prirodi

Orijentiring u prirodi

Ekipa se deli u nekoliko timova u zavisnosti od broja učesnika. Svaka ekipa dobija mapu sa zadatim putanjama koje moraju da pređu i stignu na mesto polaska. Putanje sadrže nekoliko stanica na kojima učesnike čekaju  dređene igre. Ekipa koja na kraju zabeleži najbolje vreme biće proglašena pobednikom.

Igre bez granica

Igre bez granica

U zavisnosti od vremenskih prilika učesnicima je na raspolaganju mnoštvo zanimljivih igara. Većinu igara moguće je organizovati i u zatvorenom prostoru.                                                                                                                                

Reklamožder

Reklamožder

Definitivno jedna od najpopularnijih timskih igara. Ekipa se deli u nekoliko timova. Svaki tim dobija po jedan predmet koji treba da posluži kao inspiracija za reklamu. Učesnici su dužni da osmisle tekst reklame, kao i samu radnju. Svaka ekipa svoju reklamu snima mobilnim telefonom nakon čega se emitiju na video bimu i bira se pobednik.

Igra sa balonima

Igra sa balonima

Takmičari se dele u dve ekipe. Između takmičara se nalazi balon, između grudi i leđa dva takmičara , i tako, praveći vozić ekipa treba da stigne od starta do cilja. Gubitak balona znači gubitak jednog takmičara. Štopuje se vreme, a pobednik je ekipa koja do starta dođe sa najviše takmičara.

Karaoke

Karaoke

Učesnici se takmiče u pevanju. Ekipe se dele na par nakon čega se iz svake bira član žirija koji bira pobednički tim.                                                                                                                                                                                                      

Trka džakovima

Trka džakovima

Takmičar ulazi u džak i skakuće do sledećeg tamičara, predaje štafetu dodirom ruke i skida džak, sledeći takmičar ulazi u džak i nastavlja takmičenje. Igra se završava kad svi takmičari izvrše zadatak.

Obilazak manastira

Obilazak manastira

Učesnici obilaze tri najznačajnija manastira. U prilici su da se direktno upoznaju sa istorijom, kulturnom i freskoslikarstvom manastira. Takođe, prilikom posete manastira, moguće je kupiti i organske proizvode od lekovitih bilja proizvedenih u manastirima.

Škola vina

Škola vina

U autentičnom ambijentu vinarije Grabak, učesnicima je na raspolaganju škola vina, koju vodi sertifikovani somelijer i predavač. Idealna prilika da saznate sve o vinima, načinu služenja vina, uparivanju sa hranom. Nakon završene obuke, svaki polaznik dobija diplomu. Cena obuke uključuje obilazak vinarije i ručak u vinariji.

Goč jeep safari

Goč jeep safari

Doživite uzbudljivu vožnju visokopodnim džipovima kroz nepristupačne staze i upoznajte netaknutu stranu planine Goč. Adrenalinska vožnja džipovima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tokom vožnje bićete u prilici da upoznate najpopularnije vidikovce, ali i da prođete manje poznatim trasama. Postoji mogućnost da sami organizujete rutu vožnje.

Aktivnosti u sportskom centru

Aktivnosti u sportskom centru

Pružamo Vam mogućnost organizovanja svih dvoranskih sportova, kao i sportova naotvorenom (tenis, fudbal, rukomet itd).                                                                                                                                                                                    

Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified