Tonanti
  • Tonanti 0
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

Tim bilding

Tim bilding događaji su od izuzetnog značaja ukoliko želite da vaš tim razvije izvanredne medjuljudske odnose kada govorimo o najznačajnijem faktoru vašeg poslovanja - vašim zaposlenima. Tim bildinzi su značajni za sve kompanije bez obzira na broj i strukturu zaposlenih. Bez obzira da li ste malo preduzeće ili velika kompanija, produktivnost vašeg tima biće veća ukoliko je vaš tim zadovoljan I srećan. 

Pogledajte našu tim bilding ponudu i pronađite savršenu aktivnost za svoj tim!

Avanturistički centar      www.avanturistickicentar.com

Serbian Tourist Guide    www.serbiatouristguide.rs             

 * realizacija sezonskih sadržaja zavisi od vremenskih uslova

Arena team building  www.teambuilding-srbija.com

Orijentiring u prirodi

Orijentiring u prirodi

Ekipa se deli u nekoliko timova u zavisnosti od broja učesnika. Svaka ekipa dobija mapu sa zadatim putanjama koje moraju da pređu i stignu na mesto polaska. Putanje sadrže nekoliko stanica na kojima učesnike čekaju određene igre. Ekipa koja na kraju zabeleži najbolje vreme biće proglašena pobednikom.

Kajak tura Zapadnom Moravom

Kajak tura Zapadnom Moravom

Mirni meandri bez opasnih virova i brzaka između Kraljeva i Vrnjačke Banje obuhvaćeni su ovim izletom.
Ovo carstvo velikog broja ptica stvara osećaj da ste daleko od civilizacije, iako se obale reke uveliko koriste za poljoprivrednu proizvodnju. Tek nekoliko vikendica i manjih skela podsećaju na prisustvo ljudi koji od i sa ovom rekom žive.

Rafting na Ibru

Rafting na Ibru

Autor emisije Sasvim prirodno, Jovan Memedović, u serijalu posvećenom Dolini jorgovana opisao je reku Ibar kao "divlju, pitomu, opasnu ali i veselu reku, idealnom za početnike u raftingu". Deonica za rafting obuhvaćena ovim izletom pripada uskoj i živopisnoj klisuri reke i uključuje dva najuzbudljivija brzaka na celom toku reke Ibar: Grmčić i Jagnjilo. Rafting počinje u Ušću, mestu gde se reka Studenica uliva u reku Ibar.

Obilazak manastira

Obilazak manastira

Gosti su u prilici da se direktno upoznaju sa istorijom, kulturom i freskoslikarstvom manastira. Takođe, prilikom posete manastira, moguće je kupiti i organske proizvode od lekovitih bilja proizvedenih u manastirima.

Streličarstvo

Streličarstvo

Ukoliko imate takmičarski duh i želite da preispitate sopstvene granice, volite da se zabavite  i otkrijete nove talente, prava aktivnost za Vas je streličarstvo. Streličarstvo je sport za sve generacije koji Vam garantuje nezaboravne trenutke u prirodi provedene sa porodicom i dragim ljudima. Testirajte sebe i svoje umeće iz streličarstva uz instruktore, na banjskom  vazduhu i suncu, okruženi neverovatnom prirodom!

Quad ture

Quad ture

Iskusite nezaboravnu avanturu kroz adrenalinsku vožnju četvorotočkaša, ATV vozila šumskim putevima planine Goč. Uz svež planinski vazduh, uživaćete u vožnji  kroz šumu četinara i listopada pored neodoljivih polja borovnica i šumskih jagodica uz pogled na neverovatne pejzaže netaknute prirode.

Škola vina

Škola vina

U autentičnom ambijentu vinarije Grabak, učesnicima je na raspolaganju škola vina, koju vodi sertifikovani somelijer i predavač. Idealna prilika da saznate sve o vinima, načinu služenja vina, uparivanju sa hranom. Nakon završene obuke, svaki polaznik dobija diplomu. Cena obuke uključuje obilazak vinarije i degustacija u vinariji.

Program “Biciklom kroz banju”

Program “Biciklom kroz banju”

Pored pešačke ture i orijentiring igre, imate mogućnost da upoznate Vrnjačku Banju i na drugačiji, zanimljiviji način, vozeći bicikl.

                                                                                                                                                                                                    

Karaoke

Karaoke

Učesnici se takmiče u pevanju. Ekipe se dele na par nakon čega se iz svake bira član žirija koji bira pobednički tim.

Aktivnosti u sportskom centru

Aktivnosti u sportskom centru

Pružamo Vam mogućnost organizovanja svih dvoranskih sportova, kao i sportova na otvorenom (tenis, fudbal, rukomet, odbojka itd).  

                                                                                                                                                                       

Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified
Tonanti