Tonanti
  • Tonanti 0
  • Tonanti 1
  • Tonanti 2
  • Tonanti 3
  • Tonanti 4
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

O nama

Hotel "Tonanti"  jedan je od najluksuznijih na ovim prostorima.
Nalazimo se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka.

Bilo da ste došli u naš hotel i Vrnjačku Banju zbog odmora i opuštanja, lagane rekreacije ili injekcije adrenalina, bilo da ste ovde zbog poslovnih obaveza, konferencija ili ličnog usavršavanja, posvećeni smo tome da se na svakom koraku kod nas osećate prijatno, paženo i zadovoljno, kao u komforu svog doma.


Kapacitet našeg hotela je 146 smeštajnih jedinica koje su opremljene prema najsavremenijim standardima tako da pružaju maskimalni osećaj komfora i udobnosti. Spoljni zidovi su u staklu i pružaju pogled na panoramu vrnjačkog parka.

Veličina soba je od 25m2 do 35m2. Hotel Tonanti je nepušački hotel (sa izuzetkom soba sa balkonom, gde je dozvoljeno pušiti isključivo na balkonu).

Saznaj više

U ponudi hotela Tonanti su dva restorana pansionski i a la carte. Pansionski restoran je namenjen gostima hotela, dok je a la carte restoran otvoren i za eksterne goste, sa posebnim ulazom na samom uglu objekta i predivnim pogledom na spoljašnji bazen i park. Jedan bar nalazi se u predvorju hotela, drugi u akva zoni. Lobi bar je u neposrednoj blizini recepcije sa izuzetno luksuznim i udobnim niskim sedenjem.

U pansionskom restoranu usluga je na bazi polupansiona, u pitanju je švedski sto, a termini obroka su doručak 07:30-10:30 i večera 18:30-21:30. U okviru pansionskog restorana nalazi se vegan bar, pasta bar, sandwich bar.

Saznaj više

Akva zonu, pored bara, čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 600 kvadrata, sa vodopadom i dečjim, površine 50 kvadratnih metara.

Saznaj više

U sklopu našeg jedinstvenog Spa&Wellness centra nalaze se tri saune, slana soba, hladna soba, parno kupatilo, plutajuća kada i četiri prostorije za masažu (od kojih je jedna dupla, za parove).
Centar je spojen sa zonom za opuštanje, koja je sva u staklu i okrenuta ka parku. Atmosferi uživanja i relaksacije doprinosi umirujuća muzika i aroma terapija (diskretni mirisi eteričnih ulja).

Saznaj više

Hotel "Tonanti" jedini je hotel u Srbiji sa hiperbaričnom komorom. Ova prostorija koja leči najrazličitije boljke namenjena je i bolesnima i zdravima a terapija se vrši udisanjem čistog kiseonika pod pritiskom većim od atmosferskog (hiperbaričnog).

Saznaj više

Među našim sadržajima u Spa&Wellness centru nalazi se i salon lepote sa uslugama frizera, šminkera i kozmetičara. Bilo da vam je neophodna nova frizura, tretman podmlađivanja kože, masaže... naše stručno osoblje vam je uvek na raspolaganju.

Saznaj više

U sklopu hotela se nalazi teretana sa najsavremenijom opremom i gostima hotela je na raspolaganju svakog dana u terminu 08 do 22h.

Saznaj više

Posebnu pažnju namenili smo sadržajima za decu. Osim dečjeg bazena, imamo dve igraonice (za uzrast 0-3 i 4-8 godina) i tim animatora koji osmišljava posebne edukativno-kreativno-zabavne programe na dnevnom nivou. Vaša deca biće u rukama osoba koje će sa njima kvalitetno provoditi vreme i biti im u potpunosti posvećena.

Saznaj više

U ponudi hotela Tonanti su tri konfrenecijske sale sa najsavremenijom opremom. Najveća sala ima 300 sedećih mesta, dve manje mogu da prime 80 odnosno 35 ljudi i idealne su za sve korporativne sastanke. Sale su opremljene najsavremenijom audio- tehničkom postavkom uređaja, kao i brzim protokom interneta.

Znamo koliko je važno da se tokom održavanja poslovnih susreta skoncentrišete na važne odluke koje će obezbediti uspeh tima i kompanije, s toga Vas pozivama da brigu o organizaciji prepustite našem stručnom event timu.

Saznaj više
Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified