Tonanti
  • Tonanti 0
  • Tonanti 1
  • Tonanti 2
  • Tonanti 3
  • Tonanti 4
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

O nama

Hotel "Tonanti"  jedan je od najluksuznijih na ovim prostorima.
Nalazimo se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka.

Bilo da ste došli u naš hotel i Vrnjačku Banju zbog odmora i opuštanja, lagane rekreacije ili injekcije adrenalina, bilo da ste ovde zbog poslovnih obaveza, konferencija ili ličnog usavršavanja, posvećeni smo tome da se na svakom koraku kod nas osećate prijatno, paženo i zadovoljno, kao u komforu svog doma.


Kapacitet našeg hotela je 146 smeštajnih jedinica koje su opremljene prema najsavremenijim standardima tako da pružaju maskimalni osećaj komfora i udobnosti. Spoljni zidovi su u staklu i pružaju pogled na panoramu vrnjačkog parka.

Veličina soba je od 25m² do 35m². Hotel Tonanti je nepušački hotel (sa izuzetkom soba sa balkonom, gde je dozvoljeno pušiti isključivo na balkonu).

Saznaj više

U ponudi hotela Tonanti su dva restorana pansionski i a la carte. Pansionski restoran je namenjen gostima hotela, dok je a la carte restoran otvoren i za eksterne goste, sa posebnim ulazom na samom uglu objekta i predivnim pogledom na spoljašnji bazen i park. Jedan bar nalazi se u predvorju hotela, drugi u akva zoni. Lobi bar je u neposrednoj blizini recepcije sa izuzetno luksuznim i udobnim niskim sedenjem.

U pansionskom restoranu usluga je na bazi polupansiona, u pitanju je švedski sto
ili set menu u slučajevima smanjenog broja hotelskih gostiju. Vreme služenja doručka je od
07:30-10:30h, a večere od 18:30-21:30h. U okviru pansionskog restorana nalazi se vegan
bar, pasta bar, sendvič bar.

Saznaj više

Akva zonu, pored bara, čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 520 kvadratnih metara, sa vodopadom i dečjim, površine 50 kvadratnih metara.

Saznaj više

U sklopu našeg jedinstvenog Spa&Wellness centra nalaze se tri saune, slana soba, parno kupatilo, plutajuća kada i četiri prostorije za masažu (od kojih je jedna dupla, za parove).
Centar je spojen sa zonom za opuštanje, koja je sva u staklu i okrenuta ka parku. Atmosferi uživanja i relaksacije doprinosi umirujuća muzika i aroma terapija (diskretni mirisi eteričnih ulja).

Saznaj više

Među našim sadržajima u Spa&Wellness centru nalazi se i salon lepote sa uslugama šminkera i kozmetičara. Bilo da vam je potrebna šminka, tretman podmlađivanja kože, masaže... naše stručno osoblje vam je uvek na raspolaganju.

Saznaj više

U sklopu hotela se nalazi teretana sa najsavremenijom opremom i gostima hotela je na raspolaganju svakog dana u terminu 08 do 22h.

Saznaj više

Posebnu pažnju namenili smo sadržajima za decu. Osim dečjeg bazena, imamo dve igraonice (za uzrast 0-3 i 4-8 godina) i tim animatora koji osmišljava posebne edukativno-kreativno-zabavne programe na dnevnom nivou. Vaša deca biće u rukama osoba koje će sa njima kvalitetno provoditi vreme i biti im u potpunosti posvećena.

Saznaj više

U ponudi hotela Tonanti su tri konfrenecijske sale sa najsavremenijom opremom. Najveća sala ima 300 sedećih mesta, dve manje mogu da prime 80 odnosno 35 ljudi i idealne su za sve korporativne sastanke. Sale su opremljene najsavremenijom audio- tehničkom postavkom uređaja, kao i brzim protokom interneta.

Znamo koliko je važno da se tokom održavanja poslovnih susreta skoncentrišete na važne odluke koje će obezbediti uspeh tima i kompanije, s toga Vas pozivamo da brigu o organizaciji prepustite našem stručnom event timu.

Saznaj više
Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified
Tonanti