Tonanti
 • Tonanti 0
 • Tonanti 1
 • Tonanti 2
 • Tonanti 3
 • Tonanti 4
 • Tonanti 5
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

Porodični apartman

 Sastoji se od dve spavaće sobe i dnevnog boravka - jedna soba je sa francuskim ležajem, druga soba je sa dva single kreveta. Porodični apartman je savršen izbor za opuštajući porodični odmor s prekrasnim pogledom na bazen. Moderan dizajn enterijera, mogućnost doručka na balkonu u vašoj sobi i svi dodatni sadržaji koji Vam mogu zatrebati garancija su potpunog komfora i bezbrižnosti.

Dodatni standardi na zahtev gosta: set za higijenu zuba, pribor za prijanje, kozmetički set, kapa za tuširanje, higijenska kesa, balzam za kosu, češalj, vaga, budilnik, aplikator za wc šolju za decu, noša, jastuk, frotirski prekrivač, ketler, pegla, daska za peglanje, krevetac, pomoćni ležaj, štopciger.

Sadržaj

Air condition
Bade mantil
Fen za kosu
Kućne papuče
Mini bar
Moguć dečiji krevetić
Moguć dodatni ležaj
Pegla+daska
Pogodnosti za porodice
Posluženje u sobi
Pristup Internetu
Sef u sobi
Terasa
TV
Wi-Fi
Beds francuski ležaj i dva single kreveta
size 62m2


Rezerviši
 • Standardna dvokrevetna soba

  Elegantna i komforna soba sa kvadraturom od 21 m². Kupatila su modernog dizajna, sadrže tuš kabinu uz sav potreban kozmetički asortiman. Dizajn i funkcionalnost ključni su za Vaš ugodan boravak, a tome doprinosi i mogućnost odabira dva twin kreveta ili jednog king size kreveta. Dodatni standardi na zahtev gosta: set za higijenu zuba, pribor za prijanje, kozmetički set, kapa za tuširanje, higijenska kesa, balzam za kosu, češalj, vaga, budilnik, aplikator za wc šolju za decu, noša, jastuk, frotirski prekrivač, ketler, pegla, daska za peglanje, krevetac, štopciger.
  Saznaj više Rezerviši

  Standardna dvokrevetna soba sa terasom

  Klasični tip sobe, čija veličina od 21 m² i pogodnosti pružaju potpunu udobnost  sa očaravajućim pogledom na vrnjački park. Dizajn i funkcionalnost ključni su za Vaš ugodan boravak, a tome doprinosi i mogućnost odabira dva twin kreveta ili jednog king size kreveta. Kupatila su modernog dizajna, sadrže tuš kabinu uz sav potreban kozmetički asortiman. Dodatni standardi na zahtev gosta: set za higijenu zuba, pribor za prijanje, kozmetički set, kapa za tuširanje, higijenska kesa, balzam za kosu, češalj, vaga, budilnik, aplikator za wc šolju za decu, noša, jastuk, frotirski prekrivač, ketler, pegla, daska za peglanje, krevetac, štopciger.
  Saznaj više Rezerviši

  Luksuzna dvokrevetna soba

  Luksuzna dvokrevetna soba Vam pruža mogućnost uživanja u bezbrižnom odmoru u našim sobama u kojima je sve dizajnirano za decu i njihove roditelje. Soba ima mogućnost unošenja do dva pomoćna ležaja i kreveca i idealna je za smeštaj porodica. Dodatni standardi na zahtev gosta: set za higijenu zuba, pribor za prijanje, kozmetički set, kapa za tuširanje, higijenska kesa, balzam za kosu, češalj, vaga, budilnik, aplikator za wc šolju za decu, noša, jastuk, frotirski prekrivač, ketler, pegla, daska za peglanje, krevetac, pomoćni ležaj, štopciger.
  Saznaj više Rezerviši
 • Luksuzna dvokrevetna soba sa terasom

  Luksuzna dvokrevetna soba sa terasom kvadrature 32 m² udobnošću i savremenim dizajnom pruža jedinstven ugođaj i lepo iskustvo boravka u hotelu Tonanti. U prozračnoj sobi će Vas dočekati king size krevet (180 x 200 cm) a tu je i mogućnost unošenja do dva pomoćna ležaja i kreveca. Odaberite moderno dizajniranu sobu i opustite se na terasi koja pruža prekrasan pogled na parkove koji okružuju hotel. Dodatni standardi na zahtev gosta: set za higijenu zuba, pribor za prijanje, kozmetički set, kapa za tuširanje, higijenska kesa, balzam za kosu, češalj, vaga, budilnik, aplikator za wc šolju za decu, noša, jastuk, frotirski prekrivač, ketler, pegla, daska za peglanje, krevetac, pomoćni ležaj, štopciger, pepeljara.
  Saznaj više Rezerviši

  Apartman sa kuhinjom

  Apartman sa kuhinjom je dizajniran s ciljem da zadovolji najviše smeštajne standarde. Prostran apartman, s pogledom na park i zelenilo, ima odvojenu dnevnu i spavaću sobu, kao i vrlo funkcionalan raspored kako bi Vam osigurao potpunu udobnost. Dodatni standardi na zahtev gosta: set za higijenu zuba, pribor za prijanje, kozmetički set, kapa za tuširanje, higijenska kesa, balzam za kosu, češalj, vaga, budilnik, aplikator za wc šolju za decu, noša, jastuk, frotirski prekrivač, ketler, pegla, daska za peglanje, krevetac, pomoćni ležaj, štopciger.
  Saznaj više Rezerviši

  Apartman

  Prostran i udoban krevet s visokokvalitetnim dušekom i posteljinom garancija je bezbrižnog sna. Moderan dizajn, odvojen spavaći i dnevni prostor uz funkcionalan raspored, samo su jedan od razloga zbog kojeg ćete poželeti da ostanete dan duže u apartmanu Hotela Tonanti. Dodatni standardi na zahtev gosta: set za higijenu zuba, pribor za prijanje, kozmetički set, kapa za tuširanje, higijenska kesa, balzam za kosu, češalj, vaga, budilnik, aplikator za wc šolju za decu, noša, jastuk, frotirski prekrivač, ketler, pegla, daska za peglanje, krevetac, pomoćni ležaj, štopciger.
  Saznaj više Rezerviši
 • Soba za osobe sa invaliditetom

  Soba sa osobe sa invaliditetom- Soba sadrži dva single kreveta sa nameštajem i rasporedom sobe urađenim po standardima za osobe sa invaliditetom. Dodatni standardi na zahtev gosta: set za higijenu zuba, pribor za prijanje, kozmetički set, kapa za tuširanje, higijenska kesa, balzam za kosu, češalj, vaga, budilnik, aplikator za wc šolju za decu, noša, jastuk, frotirski prekrivač, ketler, pegla, daska za peglanje, krevetac, pomoćni ležaj, štopciger.
  Saznaj više Rezerviši
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified
Tonanti