Tonanti
  • Tonanti 0
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

Zdravstveni programi


Volcanic Moor Mud - tretman tela vulkanskim blatom sa aromom borovih iglica

Volcanic Moor Mud - tretman tela vulkanskim blatom sa aromom borovih iglica

Holistički pristup lečenju crnom magmom datira još iz drevnih civilizacija. Blato na bazi mineralne  vukanske magme i eteričnog ulja bora stimulisaće cirkulaciju, opustiti mišiće i osloboditi od bola.
Tretman je namenjen klijentima koje žele psihofizičku relaksaciju, osobama koje imaju hronične bolove i koje žele brzo da eliminišu osećaj umora i tromosti.

Marine Magnesium Cure - terapija mineralima magnezijuma

Tretman uključuje magnezijumov koncentrat i magnezijumovo pakovanje. Morski magnezijum prisutan u proizvodima je visokokoncentrovana forma bez konzervanasa, bez parabena i bez mirisa. Terapija magnezijumom omogući će direktan prodor minerala kroz kožu i delovati preventivno na njegov gubitak. Tretman ima antistresni i opuštajući efekat na telo, reguliše nervnu napetost i potpuno rebalansira energiju. Ukoliko korisnik oseti peckanje ono ne predstavlja znak intolerancije već, naprotiv, indikator je nedostatka ovog minerala u telu.
Bela glina, koja se nalazi u pakovanju, zbog velike apsorpcione moću podstaći će eliminaciju toksina iz tela. Nakon tretmana preporučena je lagana kupka (bez korišenja gela za tuširanje kako se ne bi ugrozio pun efekat terapije).

Marine Magnesium Cure - terapija mineralima magnezijuma
Marine Calcium Cure - terapija mineralima kalcijuma

Marine Calcium Cure - terapija mineralima kalcijuma

Tretman sa mineralima kalcijuma uključuje kalcijum masažni koncentrat i kalcijumovo pakovanje. U osnovi oba proizvoda je crvena koralna alga, Lithothamnium calcareum, nastanjena na morskom dnu (na dubini 10-60 metara), a koja u sebi sadrži oko 84% kalcijum-karbonata.
Ona prečišćava teksturu kože i omogućava njenu potpunu remineralizaciju. Proizvodi sadrže i morski kalcijum koji je izuzetno važan za jačanje zuba i kostiju i regulisanje Ph vrednosti tela.
Morski polisaharidi pomoći će u hidriranju gornjih slojeva epidermisa.
Rezultat je detoksikovano telo remineralizovano kalcijumom, ublažena nervna napetost i koža koja poprima mek i jedar izgled i vidno poboljšanu elastičnost.

Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified