Tonanti

Put oko sveta masaže


Himalaya Touch - masaža toplim kamenjem himalajske soli

Himalaya Touch - masaža toplim kamenjem himalajske soli

Luksuzna masaža nerafinisanim kamenim solima sa Himalaja koje se zagrevaju na temperaturi od 30 do 50 stepeni celzijusa. Masaža toplim solima omogućava jedinstven osećaj uživanja uz postizanje efekata koji doprinose očuvanju dobrog psihofizičkog zdravlja. Masaža povećava prokrvljenost u organizmu, podstiče limfni sistem, intenzivira izlučivanje otrovnih materija, relaksira ukočenost mišića, harmonizuje protok energije u telu, vrši piling kože i poboljšava njen izgled.

Alpine Spirit - masaža toplim štapovima alpskog bora

Masaža toplim štapovima alpskog bora za oslobađanje od bola idealan je odgovor na loše psiho-fizičke uticaje na ljudsko telo koji stvaraju povećanje mlečne kiseline, bolove i neprijatnost u mišićima, poremećaje u cirkulaciji i sl.
Masažom prirodno zagrevanim štapovima alpskog bora deluje se na problematična tkiva i otklanjaju nastali poremećaji. Iskustvo klijenata masažu opisuje kao "blagi bol koji neverovatno prija"...
 Jedinstvena kombinacija užitka i terapije kreirana baš po meri pravih ljubitelja wellness centara.

Alpine Spirit - masaža toplim štapovima alpskog bora
Philippines Shell - masaža toplom školjkom iz Tihog okeana

Philippines Shell - masaža toplom školjkom iz Tihog okeana

Topla masaža prirodnom školjkom iz Tihog okeana. Školjka se zagreva hemijskim delovanjem praha vulkanskog pepela i algi bogatih mineralima i morske vode nakon čega počinje da se oslobađa toplota. Topli dodir školjke na telu u kombinaciji sa prirodnim hranljivim buterom pravi je hedonistički doživljaj.
Uz relaksaciju tela i uma, ishranu i hidrataciju kože, ova masaža može pomoći u oslobađanju nakupljenog stresa i bola u predelu vrata, tetiva i ramena jer školjka svojim uglovima omogućava idealno tretiranje ovih ne tako dostupnih regija.

Orient Sensual - masaža uljem sa česticama 24K zlata

Zlato kao plemeniti metal ima čitav niz benefita na zdravlje i lepotu kože: stimuliše rast ćelija na baznom nivou, podstiče mikrocirkulaciju, pomaže da se molekuli kiseonika lako transportuju u kožu čime joj pomaže da održi mladolik izgled, usporava degeneraciju kolagenskih i elastičnih vlakana a time i preventivno deluje na rano starenje. Formulacija ovog ulja bogatog arganom idealna je i anti-age ali i korektivna nega svih nepravilnosti na koži kao što su ožiljci od akni i neujednačen ten.
Spa tretman koji će probuditi i očuvati lepotu Vaše kože i dati kraljevski završni sjaj.

Orient Sensual - masaža uljem sa česticama 24K zlata
Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified
Tonanti