Tonanti
  • Tonanti 0
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

ESSENTIALS


ABSOLUTE HYDRATION - tretman hidratacije kože

ABSOLUTE HYDRATION - tretman hidratacije kože

U skladu sa filozofijom brenda koja se bazira na zaključku da su minerali i redovno hidriranje osnovni elementi zdravog stanja i lepog izgleda kože Thalion je kreirao jedinstveni Hydra Mineral tretman. Proizvodi u njemu, bogati sa 112 minerala i mikroelemenata, momentalno energizuju kožu i nadomešćuju manjak minerala koji a vidno urušava lepotu kože lica. Inovacija kojom je tretman potpisan je dvofazna “peel off” maska na bazi morskih polisaharida i kalcijuma. Dve tečne faze, koje u međusobnom kontaktu stvaraju okluzivan film, obezbeđuje maksimalnu penetraciju aktivnih supstanci, oporavak kože i povrh svega užitak sa neodoljivim morskim notama. Rezultat tretmana su osvežena, hidrirana i prosvetljena koža, sa ublaženim sitnim borama nastalim kao posledica dehidratacije.

ACNE CONTROL - tretman za masnu i kombinovanu kožu

Ovim balansirajućim tretmanom uspostavlja se pravilan rad lojnih žlezda, kao i odnosa vode i lipida u koži. Zelena glina u tretmanu apsorbuje masnoće i remineralizuje kožu, dok prisustvo AHA kiseline u tretmanu stimuliše keratinizaciju kože. Rezultat je matirana koža sa unificiranim i čistim tenom.

ACNE CONTROL - tretman za masnu i kombinovanu kožu
INFINITY - TRETMAN ZA OSETLJIVU KOŽU

INFINITY - TRETMAN ZA OSETLJIVU KOŽU

Sensitive System integrisan u proizvode ovog tretmana, baziran je biomimetičkim peptidima. Tretman intezivno umiruje kožu i vraća komforan osećaj elastičnosti. Pršakasta maska bazirana na Fucus Vesiculosus algi i Oligosource patentu, umiruje iritacije kože, jača zidove krvnih sudova i smanjuje reaktivnost kože. Savršeno rešenje za hipersensitivnu kožu.

RADIANCE & ENERGY - TRETMAN ZA SUVU I UMORNU KOŽU

Izuzetno popularna kategorija tretmana za trenutni efekat na vraćanje i dugotrajno čuvanje svežine kože lica. Koncentrat RADIANCE PRO delovaće na kožu dvostruko: posvetljuje i vraća blistavost; hidrira usled visoke koncentracije hijaluronske kiseline niske i srednje molekularne mase; Nakon seruma na kožu se nanosi posebna alginatna maska koje će intenzivno delovati na posvetljenje kože i ujednačenje tena.

RADIANCE & ENERGY - TRETMAN ZA SUVU I UMORNU KOŽU
Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified
Tonanti