Tonanti
  • Tonanti 0
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

MEDICINSKI TRETMANI LICA


Aqua Fresh - tretman hidratacije kože

Aqua Fresh - tretman hidratacije kože

Intenzivna hidratacija koja je potrebna svakoj koži, pre svega koži koja je suva i dehidrirana. Preparati u tretmanu vezuju vlagu u dublje slojeve kože i sprečavaju transepidermalni gubitak ovde. Pored hidratacije, koža se mineralizuje i hrani. Finalni osećaj je meka, jedra i osvežena koža lica.

Clean Pore - tretman za masnu i aknoznu kožu

Tretman se preporučuje koži koja je masna, aknozna ili kombinovana. Dubinski čisti i reguliše pojačano lućenje sebuma, deluje na sužavanje pora i vizuelno unapređuje izgled kože. Završna crna maska sa mineralima mrtvog mora daje ujednačen matirajući izgled koži koja dobija zdrav sjaj.

Clean Pore - tretman za masnu i aknoznu kožu
Sensi Skin - tretman za osetljivu i reaktivnu kožu

Sensi Skin - tretman za osetljivu i reaktivnu kožu

Nega idealna za kožu koja je osetljiva, sklona crvenilu ili reaktivna. Sadrži aktivne komponente koje deluju na jačanje imuniteta kože, snaže zidove kapilara i time joj daju zdraviji izgled. Jača otpornost kože na delovanje štetnih uticaja iz spoljne sredine i omogućava normalno funkcionisanje metaboličkih procesa u koži.

De-ageing Care - tretman za zrelu kožu

Tretman namenjen zreloj koži koja pokazuje primetne znakove starenja. Kombinacija anti-age supstanci u preparatima zagladiće površinske borice i fine linije i učiniti ih plićim. Alginatna maska sa hibiskusom delovaće na unapređenje tonusa kože i dati fini lifting efekat. Koža je nakon tretmana ishranjena, zaglađena i vidno zategnutija.

De-ageing Care - tretman za zrelu kožu
Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified