Tonanti
  • Tonanti 0
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

Masaže sa pilingom


Masaža sa citrusnim pilingom tela

Masaža sa citrusnim pilingom tela

Citrusni piling tela idealan za tonizaciju i energizaciju kože. Krupna morska so kombinovana sa ekstraktima limunove trave, mandarine, cveta pomrandže i geranijuma vrši detaljnu eksfolijaciju kože ujedno je hidrira, tonizuje i zahlađuje fine bore. U kombinaciji sa masažom efekat je hidrirana, osvežena koža sa boljim tonusom i elastičnošću.

Masaža sa lavanda pilingom tela

Lavanda piling u kombinaciji za masažom daje dvostruki doživljaj čiste i hidrirane kože uz istovremeno umirujuće dejstvo. Pored pozitivnih efekata na izgled kože - koja je meka, hidrirana i nahranjena - ova masaža zbog lekovitih svojstava lavande ujedno deluje i na uklanjanje nervoze, napetosti i postizanje psihološkog balansa. Pravi izbor za osobe izložene hroničnom stresu.

Masaža sa lavanda pilingom tela
Masaža sa kokos pilingom

Masaža sa kokos pilingom

Savršen izbor za one koji žele više od masaže. Uz masažu uključen je hranljivi piling tela čija prijatna kokos aroma ujedno pruža i svojevrsnu aromaterapiju. Piling kožu oslobađa površinskog sloja i ubrzava regenerativne procese. Prisustvo kokosovog butera kožu hrani, puni sitne borice i čini je gipkom i glatkom na dodir.

Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified
Tonanti