Tonanti
  • Tonanti 0
Rezerviši
X
Odraslih
Dece

Masaže regularne


Relax masaža

Relax masaža

Masaža koja se zasniva na sporim i širokim pokretima glađenja tela. Uklanja napetost i nizak nivo bola u mišićima. Relaks masažom postiže se opuštanje tela, umiruje um i rebalansira energija.

Antistres masaža

Predstavlja spoj relaks i terapeutske masaže gde se prilikom masaže koriste posebno birana ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije.
Postiže se stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i stresna stanja.

Antistres masaža
Sportska masaža

Sportska masaža

Koristi specijalne tehnike masaže koji imaju za cilj bržu i potpuniju pripremu sportista za treninge.
Fokusirana je na brže otklanjanje nakupljenih mlečnih kiselina nastalih usled intenzivnijeg mišićnog napora. Deluje ne samo na mišiće već i na tetive i ligamente, odnosno sve delove tela koji usled bavljenja sportom trpe dodatni napor.

Masaža glave

Masaža glave i lica opušta mišiće lica, balansira energiju i eliminiše tragove napetosti koji licu daju umoran i siv izgled. Podstiče cirkulaciju, prokrvljenost i daje osećaj svežine.

Masaža glave
Masaža stopala

Masaža stopala

Fokusirana je na uklanjanje umora i nagomilane napetosti u nogama. Ubrzavanjem cirkulacije u stopalima telo se ubrzano čisti od toksina, uklanja se osećaj umora, bola ili pojave iznenadnih grčeva.

Kraljevska masaža

Sinhronizovani pokreti dva terapeuta pružaju maksimalan užitak za klijenta. Radom u četiri ruke postiže se balansiran protok limfe u telu, regenerišu umorni delovi tela, poboljšava cirkulacija i telo dovodi u potpuni energetski balans. Masažnom se deluje na opuštanje, oslobađanje stresa i finalni osećaj preporoda
organizma.

Kraljevska masaža
Masaža za dvoje

Masaža za dvoje

Sve popularnija poslednjih godina, ova masaža podrazumeva masažu dvoje terapeuta za dve osobe u istoj prostoriji, istovremeno. Par koji se masira mogu biti supružnici, članovi porodice, devojka i dečko,
prijateljice... koji masažom u dvoje dele trenutak uživanje i potpune relaksacije.

Prijava za newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.
Master
Maestro
Visa
Dina
BancaIntesaWSPay
MasterSecureVisaVerified